Roxana Nemeș, dezvăluiri în exclusivitate despre mama ei: "A trecut prin multe. A fost și mamă pentru trei copii și soție pentru tata"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 mai 2023, 02:20

Cum arata mama Roxanei Nemes

Sursa: Instagram

Cantareata si-a sarbatorit in urma cu cateva zile parintele, iar cuvintele despre cea care i-a dat viata, au fost mai mult decat emotionante.

Mulți ar spune că Roxana Nemeș seamănă leit cu mama ei, cele doua fiind aproape surori la felul cum arata cea care i-a dat viață. Cântăreață are numai cuvinte de lauda la adresa mamei sale desi spune răspicat că cea cu care seamănă este bunica ei cu origini nemțești. Însă, în afara de acest detaliu, vedeta recunoaște că mama ei a fost întotdeauna stâlpul familiei sale și mereu a fost cea care a încurajat-o și a sprijinit-o atunci când a trecut prin momente dificile.

Roxana Nemes: "A stiut sa fie si sotie si mama a trei copii"

"De la ea am moștenit conexiunea cu oamenii pentru că și mie îmi plac. Probabil că m-a ajutat și faptul că m-au luat cu ei pentru că n-aveau ce să facă și prin asta am învățat să îmi placa, dar am răbdare cu oamenii mai mult decât cu mine.

Îmi plac oamenii exact cum îi plac ei și sunt sociabila că și ea. Cred că asta am învățat. E un om înțelept, calm. A fost și mama pentru trei copii. A știut să fie și sotie, să aibă grija de bărbatul ei, tata și făcea și curat în casa, lucra și cu mii de oameni în prezentările lor. Nu stiu când și cum le făcea pe toate"
,
a recunoscut Roxana Nemeș în exclusivitate pentru kanald.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Roxana Nemes, mesaj emotionant pentru mama ei

În urma cu câteva zile, Roxana Nemeș a sărbătorit ziua de naștere a mamei sale, iar mesajul pentru cea care i-a dat viață, a fost mai mult decât emoționant: "La mulți ani mămică mea frumoasa și iubitoare! Iți mulțumesc că m-ai învățat cum să devin o femeie răbdătoare, înțeleaptă, iubitoare, puternica,

luptătoare și matura. Ești exemplul meu! Modelul meu! Macar pe jumătate să fiu că tine! Te iubesc din tot sufletul! Să-ți dea Dumnezeu multa sănătate și liniște și să ramai la fel de vesela, mereu!