Roxana Nemes habar nu avea ce i se pregateste! Iubitul ei, Radu Groza i-a organizat o petrecere surpriza de ziua ei FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:47

Roxana Nems si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cele mai dragi persoane datorita iubitului ei, Radu groza care i-a organizat o petrecere surpriza.

Echipa emisiunii Wowbiz a fost complice la petrecerea organizata de Radu Groza pentru ziua de nastere a iubitei sale, Roxana Nemes. Vedeta nu stia ce i se pregateste si credea ca in aceasta seara la locatia unde a ajuns ulterior are un concert.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/clejani-bf914a8e1f91cdd9bf925fed353fb00c.jpgBlonda a fost atat de surprinsa cand a ajuns la local incat nu mai stia ce sa faca. Si-a imbratisat toate cunostintele si prietenii apropiati, fiind foarte fericita de surpriza pregatita de iubitul ei.
"Cata lume e! Este foarte frumos, multumesc din tot sufletul. Este prima data cand mi se face o asemenea petrecere. Eu stiam ca o sa fiu la un concert desi sunt cam racita si nu prea am stare" a spus Roxana Nemes la WOWbiz, surprinsa de petrecerea de care a avut parte.

"Cadoul meu pentru ea este aceasta organizare. A fost foarte greu sa nu afle despre aceasta petrecere si sa strang toti prietenii aici" a spus Radu Groza, iubitul Roxanei.


La petrecere au venit si Clejanii insotiti d efiica lor, Marguerita, imbracata foarte trendy. Am vrut sa fiu mai altfel in seara asta, a marturisit fiica Clejanilor.

 

Taguri: