Roxana Nemes nu a fost mereu o bomba sexy! Cum arata inainte sa slabeasca 15 kilograme

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 nov 2020, 10:00
Roxana Nemes s-a transformat intr-o bomba sexy
Sursa: Instagram

Roxana Nemes s-a transformat intr-o adevarata bomba sexy dupa ce a dat jos nu mai putin de 15 kilograme.

Concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" nu s-a sfiit sa ascunda faptul ca inainte de pandemie era mult mai plinuta din cauza ritmului haotic. Insa, si relatia cu logodnicul ei a ajutat-o sa treaca printr-o transformare care i-a adus numai beneficii.

Roxana Nemes a slabit peste 15 kilograme in timpul pandemiei!

Citeste si: Cristina Siscanu si Andreea Tonciu, in lacrimi, dupa un schimb de replici acide! "Lipsa de respect totala!" Afla ce se va intampla, MIERCURI, 25 noiembrie, intr-o editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la 23:00, la Kanal D!

Intr-un interviu, Roxana a marturisit ca sportul si o alimentatie sanatoasa au ajutat-o sa slabeasca kilograme bune si sa aiba acum un corp de invidiat. daca acum sase ani, Roxana avea peste 70 de kilograme, acum cantareata este trasa printr-un inel, cu un corp si picioare bine lucrate. "Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui, şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport.

Beau gel de aloe vera de când mă ştiu! Mă simt bine şi am energie. Am devenit dependentă de sport. Merg la sală şi am un instructor cu care îmi exersez şi coregrafiile”, spunea Roxana Nemeș la inceputul regimului. Dar si iubitul ei a avut o contributie majora la regimul ei. Calin Hagima si Roxana fac foarte mult sport impreuna si chiar daca sunt numeroase restrictii in acest moment in Romania, salile d esport inca sunt deschise, iar cei doi merg de cateva ori pe saptamana impreuna.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pana acum, la "Bravo, ai stil! Celebrities" Roxana a purtat numai tinute sexy care i-au pus in valoare corpul de manechin si chiar daca in timpul show-ului are numeroase rivale care o ataca de fiecare data, cantareata se straduieste sa le faca fata dandu-le la randul ei replici usturatoare.

Coflictele dintre cantareata si Andreea Tonciu sunt rasunatoare lasandu-se cu numeroase scantei, vorbe grele si amenintari.

Citeste si: Maurice Munteanu a rabufnit: "Da, a murit!"

Roxana Nemes, conflicte de proportii cu Andreea Tonciu

De fiecare data, Roxana a incercat sa treaca peste ele, insa de mai multe ori a rabufnit spunand cat de mult au afectat-o ajungand chiar sa ia si pastile pentru a se putea linisti.

Dincolo de show, insa, Roxana are o viata linistita alaturi de Calin Hagima. Nu de putine ori, cei doi au fost surprinsi impreuna pe strada mai indragostiti ca niciodata.