Roxana Nemes, surprinsa la estetician! Iata la ce interventie inedita a recurs artista pentru ca tenul ei sa arate impecabil!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 15 sep 2021, 19:02
Roxana Nemes la salonul de estetica
Sursa: Captură KANAL D

Roxana Nemes este extrem de grijulie cand vine vorba despre aspectul ei fizic! Artista nu se sfieste sa recurga la micile interventii estetice pentru a arata perfect!

Cand vine vorba de frumusetea naturala, Roxana Nemes are cu ce sa se mandreasca! Nu te putine ori, vedeta si-a afisat chipul fara strop de machiaj si a facut senzatie cu tenul ei impecabil. Astfel, am putea spune ca artista o tine dintr-un tratamen estetic intr-altul, insa adevarul este ca Roxana Nemes se bucura de ten superb.

Roxana Nemes a recurs la o noua interventie estetica pentru ten!

"Cred ca se poate si mai bine, mai ales ca noi femeile avem foarte mare grija de noi, sa stii ca prea sunt genul sa stau sa ma dau cu creme, sa am foarte mare grija! Dar da, ce tine de aspectul meu, atat cat imi permite timpul si am rabdarea necesara pentru ca nici asta nu prea am, imi fac! Ce tine de epilare definitiva, de lucruri care chiar sunt necesare si stiu ca ma ajuta prefer sa fac un tratament bun o data la o luna, doua, trei!",

a spus Roxana Nemes.

Cum tenul minune cu multa rabdare se tine, Roxana Nemes are propria metoda de a trece cat mai repede peste procesul de intretinere.

"Ma asez, o sa dorm putin! Da, de obicei adorm, eu care in timpul zilei n-as putea sa dorm! Ma relaxez foarte tare! Ma detasez asa de tot, fetele sunt foarte finute si eu adorm!", a

mai adaugat artista.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Nemes a recunoscut ca recurge frecvent la o interventie inedita si foarte relaxanta de intretinere a tenului, numita micro-dermo-abraziune cu pulbere de diamant, care reprezinta in prezent cel mai solicitat tratament din ultimii ani, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Acest tratament consta in exfolierea pielii moarte de la suprafata tenului in doar cincisprezece minute. Iata cum a decurs tratamentul vedetei si in ce anume a constat:

Citeste si: Roxana Nemes a facut ANUNTUL: "O sa fie baiat, asa simt!"

Citeste si: SECRETUL Roxanei Nemes! Fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 are doua surori superbe! Cine sunt si cum arata ele