Roxana Nemes, surprinsa pe insula bogatilor alaturi de cel mai vanat bucatar al celebritarilor de pe tot mapamondul! Cum au aparut cei doi la o masa unde o friptura costa 1 200 de euro

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2021, 09:33
Roxana Nemes si Salt Bae, imagini in premiera
Sursa: Instagram

Este clar pentru toata lumea ca Roxana Nemes se invarte in cercuri exclusiviste si se pare ca nu doar in tara, ci si peste hotare.

In momentul de fata, Roxana Nemes se relaxeaza intr-o vacanta de cinci stele alaturi de iubitul ei, Calin Hagima si cativa prieteni apropiati ai cuplului. Cei doi se bucura de plaja, de mare si de peisajul exotic al celebrei insule Mykonos unde poti da nas in nas cu o celebritate de talie mondiala la tot pasul. Insa, Roxana stie sa se faca remarcata peste tot pe unde trece datorita frumusetii si atitudinii asa cum a facut-o si la Survivor Romania 2021 unde a demonstrat ca o fata cu astfel de calitati poate fi o luptatoare desavarsita si de temut pentru multi

competitori care au la activ ani de sport in spate. 

Roxana Nemes, ipostaza de senzatie in Mykonos alaturi de unul dintre cei mai celebri bucatari din lume

Astfel, Roxana Nemes a reusit sa il impresioneze si pe celebrul bucatar al vedetelor internationale, Salt Bae. Roxana l-a furat pentru o clipa de la masa unde facea un spectacol in fata mai multor persoane cu dare de mana si s-au pozat impreuna.

Frumoasa cantareata a ramas extrem de impresionanta de maiestria cu care Salt Bae prepara carnea in fata invitatilor incat a facut mai multe filmulete si le-a postat pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cine este Salt Bae, celebrul bucatar care face ragavii in lumea showbiz-ului mondial

Celebrul bucatar pe tot mapamondul are restaurante in orasul bogatilor, Dubai, cat si Londra, New York, Abhu Dabi si Miami.

Salt Bae are cel putin 19 restaurante deschise in toata lumea. Salt Bae, pe numele sau adevarat Nusret Gökçe a incantat papilele gustative a sute de celebritati si astfel milioane de oameni vor sa guste din preparatele sale facute cu o tehnica aparte. Insa, asta daca isi permit pentru ca o friptura costa cel putin 1000 de euro.

Leonardo DiCaprio, Rihanna, Justin Bieber, Philip Plein, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, familia Beckham, Mark Wahlberg, Al Pacino sunt doar câteva dintre celebrităţile care au mancat din fripturile şi s-au bucurat de show-urile culinare ale

lui Salt Bae. Daca si el este prezent intr-un restaurant si face show, atunci si portia de friptura pe care o gateste si daca are si foita de aur poate ajunge la 1.200 de euro.