Roxana s-a hotărât: “Eu nu mai văd puterea dragostei. Am ales să nu mai...” Ce anunț a făcut concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.
Actualizat: 15 apr 2020, 15:35

Roxana este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea Dragostei", iar personalitatea ei puternică a făcut-o de multe ori să reacționeze dur în anumite situații. Ce decizie a luat acum?

Participarea ei la emisiunea "Puterea Dragostei" nu a fost lipsită de momente mai puțin plăcute, Roxana fiind implicată de mai multe ori în conflicte puternice. Având în vedere acest lucru și situația care există în prezent în competiție, concurenta de la "Puterea Dragostei" a luat o decizie radicală.

Citeste si: Andreea Oprica, decizie soc! Renunta la Andy! Ce a suparat-o atat de tare

Roxana s-a hotărât: “Eu nu mai văd puterea dragostei. Am ales să nu mai...” Ce anunț a făcut concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Formează un cuplu cu Turcu, au trecut prin multe despărțiri și împăcări și chiar dacă acum problemele lor s-au rezolvat, Roxana s-a hotărât să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei".

Citeste si: Mesajul postat de Marius după eliminarea de la "Puterea Dragostei". Ce crede despre relațiile din casă? A spus tot adevărul!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenta a făcut anunțul într-un live postat pe canalul de Youtube, explicând și motivele care se află în spatele hotărârii ei.

"Vreau să vă spun că eu am ales să nu mai particip la această emisiune, din mai multe motive. Nu mai sunt oamenii care au fost odată, persoanele care sunt în emisiune, în momentul de față, strică absolut tot. Emisiunea se numește "Puterea Dragostei", eu nu mai văd puterea dragostei în această emisiune.

Eu mi-am găsit perechea, nu are rost să mai stau aici. Să stau ca să ce? Să fiu scuipată, amenințată, bătută? Mie nu îmi trebuie așa ceva. Eu când m-am înscris la această emisiune m-am înscris pentru a-mi găsi jumătatea și pentru a fi ok în această emisiune, nu să fiu într-o mocirlă, să trăiesc printre niște oameni care sincer, nu știu ce caută aici.(...) Am ales să plec acasă, să îmi văd de treaba mea, de viața mea.", 
a spus Roxana.

Ce crede Roxana despre cuplurile din casa "Puterea Dragostei"?

În casa "Puterea Dragostei" s-au format mai multe cupluri, însă Roxana nu crede că la baza acestora stau sentimente reale.

"Persoanele care au cuplu în această emisiune, nu arată iubire. Vorbesc despre alte persoane, jignesc alte persoane.", a adăugat concurenta.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei îi dă lovitura de grație Bernei după mesajele secrete ale acesteia cu Jador! Ce a putut să spună despre iubitul ei, Philip

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.