Roxana s-a întâlnit cu Bobicioiu! Anunțul fostei concurente "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

Roxana s-a întâlnit cu Bobicioiu și a publicat o fotografie alături de acesta. Ea a explicat și ce fel de relație au.

E vorba de o relație de prietenie. "Good friends💪🏾🙊😎🤝", a scris Roxana pe Facebook. Bobicioiu apare în poză cu mai multe sacoșe.

Roxana a făcut mai multe cupluri în casa "Puterea dragostei". Primul băiat de care a fost atrasă a fost Valentin, care a părăsit rapid casa. Au urmat relațiile cu Andy, Mocanu și Iancu. Totodată, ea s-a sărutat și cu grecul Alexander, concurent la show-ul "Puterea dragostei" Grecia.

Pe grupuri se vorbește de o posibilă revenire a Roxanei în casa "Puterea dragostei".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana, dorită înapoi în casa "Puterea dragostei"! 

Roxana Buzoiu, care a fost implicată în mai multe relații și în mai multe scandaluri, unele de proporții, în primul sezon" Puterea dragostei", e dorită înapoi în casă.

"Roxi, întoarce-te la Puterea Dragostei!!!" și "Votez Roxana" au fost câteva dintre mesajele primite recent de către Roxana de la fanii ei.

Roxana Buzoiu apare, la fel ca toți ceilalți concurenți din primul sezon" Puterea dragostei", pe site-ul  putereadragostei.ro. Fanii emisiunii îi pot vota pe site pe concurenții pe care îi doresc înapoi în casă și, în măsura în care și ei își doresc, pot reintra în casa "Puterea dragostei".