Roxana s-a intors cu noi ironii si dezvaluiri inedite la adresa lui Mocanu si a noii sale iubite! Iata care au fost consecintele pentru Andra si Mocanu! Ce replici usturatoare si-au aruncat fostii iubiti?

Autor: D.I.
Actualizat: 15 sep 2019, 18:17

Roxana a intervenit din nou prin telefon pentru a lamuri tot ceea ce s-a speculat ca ar fi spus la adresa Andrei, pe retelele de socializare.

Mai multe voci din casa "Puterea dragostei" au afirmat ca Roxana ar fi ironizat-o pe Andra pe retelele de socializare in ultima vreme, de cand aceasta are oficial o relatie de iubire cu Mocanu.

Razboiul dintre Roxana si Mocanu se pare ca nu s-a incheiat inca, ci s-a reaprins mai puternic. Iata ce ironii taioase si-au adresat cei doi fosti iubiti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cartile amorului au fost date pe fata: Andra a recunoscut ca il place pe Jador! Iata cum a reactionat Mocanu!

Citeste si: Ce masina de lux are Andra de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa frumoasa concurenta la bordul bolidului ei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.