Roxana, sarut neasteptat cu o fosta colega de la "Puterea dragostei"? Iata cum au fost surprinse cele doua tinere!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 04:55

Roxana a fost una dintre cele mai nonconformiste concurente din sezonul intai "Puterea dragostei".

Roxana i-a atras pe băieti ca un magnet, in primul sezon al emisiunii "Puterea dragostei". A fost una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.
Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa.

Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.
Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri. Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni și mai mult decat atat, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Bernadette are 21 de ani, este din Targu-Mures si a recunoscut ca a venit in casa "Puterea dragostei", in primul sezon, pentru a-si gasi un partener.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai voga cantareti autohtoni! Iata cum au fost surprinsi ce doi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Bernadette a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon, cu gandul de a-si gasi sufletul pereche. Aceasta a atras imediat privirile cu felul in care arata. De departe, cel care i-a atras atentia a fost Jador, pe care isi doreste sa il cunoasca mai bine. Desi a incercat sa ii atraga atentia lui Jador si sa il determine sa renunte definitiv la Simina, Bernadett nu a reusit sa il cucereasca si a fost nevoita sa renunte la lupta pentru inima lui.

Citeste si: Raju si Jador, la un pas de a se lua la bataie! "Cine esti tu sa imi bagi vorbe in gura?" Iata de la ce anume s-a iscat conflictul celor doi concurenti si pana unde s-a ajuns!

De curand, Roxana si Bernadette s-au regasit la mare, unde au petrecut cateva zile de pomina, alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei".

Cele doua tinere s-au distrat fara inhibitii la cele mai inedite petreceri si au rememorat cele mai frumoase momente din cadrul emisiunii, traite alaturi de colegii lor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.