Roxana, schimbare spectaculoasa de look, dupa impacarea cu Turcu! Iata la ce transformare a recurs fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 oct 2020, 19:12
Puterea dragostei la Kanal D Foto(4)
Roxana Buzoiu, una dintre cele mai indragite concurente de la Puterea dragostei!

Roxana a fost una dintre cele mai extravagante concurente de la Puterea dragostei.

Roxana fost o concurenta extrem de controversata, care a atras privirile multor baieti inca de la intrarea sa in casa, in primul sezon "Puterea dragostei", datorita corpului ei sexy, dar datorita felului sau direct de a fi.

Roxana a fost una dintre cele mai excentrice concurente de la Puterea dragostei

Pe durata participarii sale in cadrul show-ului matrimonial, Roxana a format cuplu cu mai multi baieti, mai intai a pus ochii pe Madalin None, apoi s-a indragostit iremediabil de Andy, insa nici relatia lor nu a functionat.

Ulterior, Roxana l-a placut pe Bogdan Mocanu, alaturi de care a format un cuplu frumos, insa cei doi s-au despartit dupa o serie de certuri urate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa aceste incercari esuate de a-si gasi jumatatea, Roxana s-a indragostit iremediabil de Turcu, pe care l-a chemat in emisiune pentru a-l cunoaste mai bine. Desi au traversat momente extrem de dificile si au ajuns de mai multe ori in pragul despartirii definitive, cei doi indragostiti au dat mereu inca o sansa iubirii lor.

Roxana, transformare uluitoare de look!

Recent, Roxana si Turcu au mai depasit o perioada de criza in relatia lor si acum par ca sunt din nou fericiti.

Acest lucru reiese si din schimbarea spectaculoasa de look la care a recurs fosta concurenta de la "Puterea dragostei". Aceasta a publicat de curand pe contul ei de socializare imagini in care apare cu extensii de par mai lungi, dar si cu o coafura uluitoare, cu bucle ample. Iata cum arata acum Roxana:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.