Roxana si Andy, in acelasi club! Iata unde au petrecut de Pasti cei doi, alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei"! Fanii Roxanei au fost contrariati de gestul ei!

Autor: Daniela Iliuta

Roxana a petrecut de Pasti in acelasi club cu Andy si alti fosti colegi.

Dupa despartirea de Andy si dezamagirea suferita din cauza lui Alexander, Roxana s-a lasat din nou purtata de valul iubirii, vrand parca sa isi vindece ranile si s-a indragostit de Bogdan Mocanu. Cei doi nu s-au ferit deloc sa arate tuturor ca se plac si ca nutresc o mare pasiune unul pentru celalalt si isi fac zilnic mici dovezi de iubire.

Roxana este vulcanica din fire si nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume.

Acesteia i-a placut mereu sa fie in centrul atentiei si nu ezită niciodată sa faca acest lucru, indiferent de modalitătile prin care alege sa o faca.

Citeste si: Roxana, aparitie de infarct! Iata ce rochie extrem de sexy a imbracat concurenta de la "Puterea dragostei"! Fanii ei au fost in delir!

Zilele trecute, Roxana a publicat pe contul ei de socializare cateva filmulete in care apare distrandu-se intr-un club, alturi de fosti colegi de la "Puterea dragostei", printre care s-a numarat si Andy.

Desi luase decizia radicala de a nu se mai intalni niciodata cu cel care o si agresase fizic, se pare ca Roxana si-a calcat pe inima si a petrecut alaturi de acesta in weekend.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La vederea filmuletelor, fanii, au realizat ca Roxana si-a incalcat promisiunea in legatura cu Andy si si-au exprimat parerile in consecinta, reprosandu-i tinerei ca nu trebuia sa isi calce peste orgoliu si sa accepte sa se revada cu Andy.

"Roxana, ne-ai dezamagit enorm, eram atatia oameni care credeam in tine...la fel ca si Bogdan, si noi ne-am luptat cu toata lumea pentru tine si ne-am injurat si balacarit cu toata lumea pentru a te sustine si apara pe tine...

si acum ce faci? Iti distrugi relatia cu singurul om care a aratat ca este langa tine si la bine si la rau, care a riscat totul pentru tine, singurul barbat care te-a respectat! Nu te mai inteleg deloc... ti-ai distrus frumusetea naturala si acum te vad in club cu asemenea om... si oameni.. ca toti cei din filmare te-au facut varza si te-au injurat si barfit... nu stiu ce ai cautat acolo dar nici nu mai vreau sa stiu, ne-ai dezamagit enorm si nu vreau sa mai sustin un om care nu stie de capul lui.
Bafta!"
, a scris o fana a Roxanei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.