Roxana si Bianca, fata in fata! Vor face pace sau vor continua razboiul? Iata care au fost consecintele ciocnirilor violente dintre cele doua rivale!

Autor: D.I.

Roxana si Bianca au primit cartonase de avertisment pentru comportamentul lor de la ultima cearta apriga avuta.

Reactiile violente dintre Roxana si Bianca au plecat de la pedeapsa data de Mocanu fostei lui iubite.
Roxana a explodat de-a dreptul atunci cand a vazut-o pe Bianca legata de Iancu si a venit rapid pentru a le demonstra tuturor ca nimeni nu o poate calca in picioare, mai ales fostul ei iubit, Mocanu, care pusese la cale acea razbunare. Mai intai Roxana a venit hotarata sa il gaseasca pe Mocanu pentru a-i reprosa gestul facut, insa apoi aceasta si-a descarcat nervii pe Bianca.


Au urmat momente dramatice intre cele doua rivale, care au fost pe punctul de a se lua la bataie, sub privirile ingrozite ale celorlalti concurenti. Roxana a lovit-o pe Bianca, in timp ce aceasta din urma a raspuns cu aceeasi moneda. Dupa un schimb dur de replici cele doua rivale au fost despartite de ceilalti concurenti si apele s-au mai calmat. Insa Roxana a continuat sa vocifereze la adresa lui Mocanu, caruia ii reprosa ca a recurs la un asemenea gest, stiind ca o deranjeaza foarte mult.

Roxana a recunoscut inca imediat dupa incidentul de ieri ca a gresit fata de Bianca, adoptand un comportament neadecvat si a mentionat ca isi asteapta pedeapsa.
Astazi, in Gala "Puterea dragostei", Andreea Mantea le-a chemat pe cele doua rivale pentru a-si primi pedeapsa meritata.


Dupa cateva momente de suspans, prezentatoarea TV a anuntat ca ambele concurente vor primi cate un cartonas galben, spre nemultumirea Biancai.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", alaturi de parintii sai! Iata ce familie frumoasa are concurenta!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.