Roxana si Mocanu, testul suprem! Mai au sentimente unul pentru celalalt? Iata daca au rezistat sau nu cei doi fosti iubiti "nas in nas", fara sa se sarute!

Autor: D.I.

Andreea Mantea i-a supus pe Roxana si pe Mocanu la cel mai inedit test.

In editia de ieri, concurentii au votat din nou pentru a desemna inca un finalist pentru Gala speciala din Marea Finala. Cel care a primit cele mai multe voturi a fost Mocanu, care s-a aratat incantat de faptul ca a fost mereu apreciat atat de fete cat si de baieti. Insa de departe, Mocanu a fost extrem de magulit de faptul ca printre cei care l-au votat s-a numarat si Roxana, fosta lui iubita, alaturi de care a trait si momente frumoase, dar si clipe nefericite.


Intrebata de ce a ales sa il voteze pe Mocanu, Roxana a marturisit ca a preferat sa il aleaga pe el tocmai pentru faptul ca au avut o relatie impreuna, in ciuda tuturor neintelegerilor aparute inainte de despartirea lor. "Il votez pe Mocanu deoarece a aratat <<puterea dragostei>> cu mine!", a spus Roxana.


Dupa ce Roxana si-a motivat alegerea, cei doi au fost nevoiti, la insitentele Andreei Mantea, dar si a colegilor lor sa se apropie foarte mult "nas in nas", pentru a vedea daca vor rezista tentatiei de a se
saruta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Loredana Chivu, in bikini “invizibili” pe o plaja din Mamaia. Fosta iubita a lui None a aratat TOT

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.