Roxana si Thalida, scandal monstru! Cele doua concurente au ajuns la un pas de bataie! Iata de la ce anume a plecat totul!

Autor: D.I.

Roxana i-a declarat razboi Thalidei si au ajuns sa se certe ca la usa cortului.

Saruturile dintre Bianca si Iancu au devenit arma de atac impotriva Roxanei. Aflata in casa fetelor alaturi de Thalida, Mary, Simona si Mocanu, Roxana s-a simtit deranjata din nou de redeschiderea subiectului despre saruturile dintre Bianca si Iancu si despre faptul ca a permis sa fie inselata.


Desi Roxana a cedat nervos aratand ca e deranjata de comentariile fetelor, Thalida a continuat sa o sicaneze, iscand un scandal monstru.

"De ce te bagi tu in discutie? Mars! Afara! Eu nu ma cobor la tine, lesinata ce esti!", a spus Roxana.


Pe de alta parte, Thalida a incercat sa ii tina piept colegei sale, insa fara sorti de izbanda, deoarece Roxana a explodat de nervi, manifestandu-si furia si mai amplu.
"Te rog frumos sa nu ma mai jignesti! Dati circul afara din emisiune! Faci emisiunea asta de ras!", a spus Thalida.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tensiunile dintre rivali ating cote periculoase cu doar cateva zile inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"! Simina si Alex Zanoaga au cerut descalificarea, in urma conflictului cu Bianca! Iata ce s-a intamplat!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.