"Roxana și Turcu așteaptă un copil!" Anunțul bombă despre îndrăgiții concurenți de la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 00:00

După ce s-a mai scris despre acest subiect, iată că apar informații că Roxana și Turcu ar aștepta un copil.

După ce Roxana a apărut cu o burtică de gravidă, s-a spus, într-un vlog, că Roxana ar putea fi gravidă, având în vedere că ea și Turcu au o relație de mai multă vreme, din vară.

"Roxana și Turcu așteaptă un copil! Roxana și Turcu sunt o relație împreună din vară, Turcu a făcut mai multe gesturi frumoase pentru ea, când ea și-a pierdut contul de 320.000

de urmăritori. Au fost în permanență de mână la toate evenimentele unde noi am participat. Roxana, dacă într-adevăr ești însărcinată, felicitări! Turcu, ai schimbat-o în bine", s-a spus, într-un vlog.

Citeste si: Alex, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de una dintre cele mai sexy concurente din primul sezon al emisiunii! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Citeste si: Ce rochie va purta Andra, iubita lui Mocanu, de Revelion? Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta la cabina de proba si ce rochii superbe a ales sa imbrace pentru a atrage toate privirile in noaptea dintre ani!

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu: "E mai praf ca mine de o mie de ori"

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu la reintrarea ei în casa" Puterea dragostei". Din ce a vorbit cu Jador, se înțelege că a fost foarte deranjată că Mocanu i-ar fi criticat melodia.

Roxana și Mocanu nu au vorbit deloc unul cu celălalt, în ciuda faptului că la  intrarea Roxanei prin video-call  în emisiune ea și Mocanu au părut să aibă o relație civilizată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana a vorbit doar cu Jador, Mocanu abținându-se să intervină în discuție.

Jador: Am auzit că scoți o melodie și n-am vrut să fiu asociat

Roxana: Am auzit că o să cânte unul (n.r.: Mocanu) cu tine la concert mereu, care e mai praf ca mine de o mie de ori. E în spate cumva? Da, scuză-mă pe mine

Jador: El nu cântă la concerte

Roxana: Voi vă luați de mine, de melodia mea, pe care încă nu am lansat-o, dar ăsta cântă mai praf ca mine, ați înnebunit? El (n.r.:

Mocanu) e dansatoare sau ce?

Jador: Vine și el cu mine, stă cu mine, se distrează

Roxana: Cu tine n-am treabă, că ești boss, știu. Tu ai cântat și lângă mine și nu zic nimic, că tu cânți foarte frumos. Eu recunosc. Eu am zis de persoana care s-a luat de mine, nu de tine. Tu ai tot dreptul să te iei de mine, că ești cântăreț, dar el ce e, dansatoare din buric sau ce? Prietena ta? Prietena ta n-are nicio treabă, ia-te tu de mine, că ai tot dreptul și tac în fața

ta, dar alții, care n-au nicio treabă...

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.