Roxana si Turcu, in ipostaze tandre! E dovada suprema ca sunt din nou un cuplu! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Author: D.I.
Actualizat: 28 mai 2020, 12:55
Foto(4)

Roxana si Turcu au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Puterea dragostei".

Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa in primul sezon "Puterea dragostei" cu trupul ei intens lucrat la sala de forta. Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial.

Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa. Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu, insa nici aceasta relatie nu a functionat.


Ulterior Roxana s-a indragostit iremediabil de Turcu, pe care l-a chemat in emisiune pentru a-l cunoaste mai bine.

Desi au traversat momente extrem de dificile si au fost la un pas de a se desparti definitiv, Roxana si Turcu au decis de fiecare data sa mai dea inca o sansa iubirii lor si sa isi continue relatia. Chiar inainte de a parasi casa "Puterea dragostei", cei doi au avut din nou un episod de cearta extrem de urat, insa se pare ca dupa sosirea in tara, acestia au continuat sa ramana despartiti.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Livian a plecat de la hotel! Fiul lui Nelson Mondialu, dat disparut de la "Puterea dragostei"

Citeste si: O fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' a avut coronavirus? Prietena ei a dat-o de gol!

Roxana si Turcu, in ipostaze tandre! E dovada suprema ca sunt din nou un cuplu!

Insa se pare ca iubirea celor doi a rezistat tuturor piedicilor. De curand, Roxana a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet inedit, in care apare alaturi de Turcu. Tanara il saruta cu foc pe barbatul care a devenit centrul universului ei si pe care l-a iertat de multe ori.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.