Roxana si Turcu, rafuiala inainte de inceperea filmarilor la "Puterea dragostei"! Mesajele trimise de Turcu unei admiratoare au declansat furtuna! I-a fost sau nu infidel? Iata cum a reactionat Roxana!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 feb 2020, 15:51

Roxana a explodat din nou din cauza geloziei si a indreptat tunurile catre Turcu.

Roxana si Turcu s-au cunoscut in afara emisiunii si s-au indragostit iremediabil. La scurta vreme cei doi au format un cuplu, in ciuda faptului ca Roxana se afla in casa "Puterea dragostei". La un moment dat, Roxana a solicitat ca Turcu sa intre emisiune. Odata cu intrarea acestuia in cadrul show-ului, relatia lor a inceput sa shiopateze, deoarece au intervenit crize de gelozie din partea amandurora, care au dus la despartiri si impacari repetate.

In preajma "Zilei Indragostitilor", Roxana a avut o surpriza foarte frumoasa pentru Turcu, pe ecranul emisiunii aparand imagini cu ei doi de la inceputul relatiei lor.

Roxana si Turcu s-au impacat din nou dupa bataia din emisiunea "Puterea dragostei".
El a anuntat si o decizie in privinta Roxanei, aceea ca nu va mai da curs niciunei provocari din partea ei.

Insa la doar cateva zile, intre Roxana si Turcu s-a declansat din nou furtuna, dupa ce concurenta a aflat ca iubitul ei a purtat recent discutii cu o alta femeie. Iata cum a reactionat Roxana in culise, inainte de a incepe filmarile.

Citeste si: None, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de tatal sau! Iata cat de mult seamana tanarul cu parintele sau!

Citeste si: Ella si Catalin, scandal monstru la "Puterea dragostei": "Bai, fraiere..."! Ella a parasit emisiunea dupa un dialog violent

Ce decizie a luat staff-ul in cazul bataii dintre Roxana si Turcu!

In Gala de duminica, Andreea Mantea a anuntat o decizie in privinta bataii dintre Roxana si Turcu, ce a avut loc in emisiune.

Ambii au primit un cartonas galben.

Roxana si Turcu au avut un schimb relaxat de replici chiar la o zi distanta dupa ce s-au batut si s-au jignit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana: Nu vreau sa mai vorbesc, ca nu vreau sa ma cert. E o zi foarte frumoasa astazi(...) Auzi, cate cupluri avem in casa? 2 sau 3?

Turcu: Unul

Oprica: 3, n-auzi?

Roxana: Care 3? Livian si Bianca s-au dus...

Roxana si Turcu s-au impacat din nou!
Roxana si Turcu sunt din nou impreuna!

Turcu a postat o fotografie bomba cu Roxana pe contul lui de Instagram. Imaginea spune totul!

Turcu o tine, protector, pe Roxana de brat.
Imaginea cu cei doi impreuna a fost postata de Turcu pe Instagram cu doar o ora in urma.

Poza a adunat rapid aproape 2.000 de aprecieri pe Instagram.

Roxana si Turcu au, probabil, cea mai tumultoasa relatie pe care a avut-o vreodata un cuplu de la "Puterea dragostei".
De altfel, majoritatea relatiilor Roxanei in show, atat cu Andy, cat si cu Mocanu au fost explozive. Roxana a mai fost cu Iancu, dar fara scandal si a cochetat, la inceput, cu Valentin.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.