Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv! Ultimul gest al lui spune totul! Ce a făcut, recent, acesta

Autor: A.I.

Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv! După cearta monstru din emisiune, iată că Turcu nu mai e dispus să facă nicio concesie.

Ultimul gest al lui arată că nu îl interesează să se împace cu Roxana. El a șters toate pozele cu aceasta de pe conturile de socializare.

Roxana, despărțire cu scandal de Turcu!

Roxana a avut o reacție neașteptată, în urma conflictului cu iubitul ei și a părăsit emisiunea  Puterea dragostei. Iată  imaginile incendiare.

Roxana a fost afectată de jignirile pe care Turcu i le-a adus în timpul emisiunii și chiar s-a simțit nedreptățită.

Turcu a argumentat că el și Roxana și-au promis reciproc că nu vor face pedepse, iar Roxana nu și-a ținut promisiunea.

După un tir de injurii și vorbe grele aduse la nervi Roxanei, Turcu a început să o ironizeze și să îi vorbească de sus Roxanei, însă lucrurile nu au durat prea mult! Roxana a încercat să îi explice lui Turcu situația, însă nu a fost ascultată.

Turcu și Roxana, final de relație cu scandal la "Puterea dragostei"

Turcu și Roxana au ajuns într-o ceartă extrem de dură în timpul emisiunii  Puterea dragostei  și totul a pornit de la gelozia concurentului.

Cuplul Roxana Turcu  este istorie! Cei doi au ajuns la vorbe grele în timpul emisiunii  Puterea dragostei, după ce Roxana a făcut o pedeapsă în care a dansat cu un alt băiat, Philip.

Se pare că Turcu nu a putut să suporte să o vadă pe iubita lui în compania altui bărbat, așa că a plecat din studio în timpul momentului în care cei doi dansau, iar la întoarcere concurentul a anunțat că relația lui cu Roxana s-a încheiat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Eu nu fac pedepse, eu stau aici doar pentru Roxana", a spus Turcu, atunci când  Andreea Mantea  l-a întrebat despre motivul supărării.

" Fostul meu iubit actual, vreau să te joci cu mine, dar tu nu o faci!", a spus Roxana, justificând astfel faptul că a acceptat pedeapsa.
"Hai Ella, vino la pedeapsă! Te trag de codițe!", a spus Turcu.

Ella a fost aleasă de Turcu pentru o pedeapsă, ca să își arate supărarea pe Roxana." Fac ce ai făcut și tu! Ai făcut cu toți, te-ai jucat cu toți!",  a replicat Turcu, extrem de afectat.

Nervii lui Turcu au fost întinși la maximum și concurentul de la "Puterea dragostei" a spus de mai multe ori că el e gata să plece acasă și că nu mai are treabă cu Roxana pentru că ea nu și-a respectat promisiunea de a nu face pedepse cu alți băieți. 

"Eu nu mai sunt cu ea! A făcut-o, pa!", a spus Turcu.

Din acest punct, tensiunile au escaladat puternic, iar Turcu i-a aruncat cuvinte grele Roxanei, jigniri și chiar a fost ironic la adresa ei.

"Degeaba încerc eu să te dau pe brazdă, că tu tot ca tine faci! De ce ai făcut? Parcă erai mare șmecheră! Roxano, ești pa, din toate punctele de vedere. Te pup! Te-am lăsat! Eu nu mai sunt cu ea! Ești un zero caracter pentru mine. Să te bage alții în seamă", a mai spus Turcu.

Citeste si: Roxana și Bogdan Mocanu au întreținut relații intime! Dezvăluiri bombă despre relația celor doi! E uluitor ce s-a întâmplat la numai o zi după partida de amor

Citeste si: Roxana a explodat si a plecat din emisiune! Confruntarea incendiara intre cei doi fosti iubiti de la Puterea dragostei

Citeste si: Turcu si Roxana, final de relatie cu scandal la Puterea dragostei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.