Roxana si Turcu, un nou conflict violent! Ea ar fi atrasa de prietenul lui Turcu, Catalin: "S-au BATUT rau de tot"

Autor: A.I.

Roxana si Turcu au avut un nou conflict violent, au dezvaluit doua tinere apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

"Roxana s-a jucat cu Gabriel, noul concurent. Roxana l-a sunat pe Catalin cu apel video si nu i-a spus lui Turcu. Catalin nu i-a raspuns. Roxana e atrasa de baietii astia mari. Daca se combina Catalin cu Roxana o sa lesin.

S-au batut rau de tot (n.r.: Roxana si Turcu)", a fost dezvaluirea facuta intr-un vlog de cele doua tinere.

Roxana si Turcu au mai avut un conflict violent, in emisiune.

Roxana si Turcu s-au casatorit in emisiune! Imagini bomba de la ceremonie

Roxana si Turcu au preluat modelul unor alte cupluri din emisiune si au facut si ei "nunta" la" Puterea dragostei".

Ceremonia, una in gluma, a fost oficiata de Daiana, care a jucat rolul primarului.

Roxana si Turcu au si semnat, ca la Starea Civila.

Cei doi au cerut o melodie romantica, sa danseze, insa nimeni nu i-a bagat in seama.

Roxana si Turcu par acum un cuplu mai solid ca niciodata. Dupa numeroase certuri si despartiri, iata ca Roxana si Turcu au reusit sa se impace de fiecare data.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce masini de lux are Turcu de la "Puterea dragostei"!

Roxana si Turcu sunt doi dintre cei mai controversati concurenti de la'' Puterea dragostei''.

Turcu declara la intrarea sa in emisiune, anul trecut, ca a lucrat ca insotitor de bord. La cei 22 de ani stie exact ce-si doreste. Femeia la care visa atunci trebuia sa fie disciplinata, ordonata, increzatoare si optimista.

Nu-i plac femeile geloase, invidioase sau recalcitrante. Spunea despre el ca este sociabil, respectuos si increzator.

Dupa ce a revenit in casa "Puterea dragostei", acesta a recunoscut ca este iubitul Roxanei si ca au o relatie de cateva luni. Insa cei doi indragostiti aveau sa parcurga multe momente dificile care, intr-un fel sau altul le-au zdruncinat relatia.
Dupa mai multe episoade de certuri si impacari, Roxana si Turcu inca se tachineaza reciproc si pare ca fac tot posibilul sa se scoata unul pe altul din minti. 

Iata ce  masini de fite  conduce Turcu, la doar 22 de ani! Una dintre ele este rosie ca focul si cu siguranta o va incanta pe Roxana.

Citeste si: Bianca si Livian formeaza din nou un cuplu! S-a detonat bomba! Cei doi, acuzati ca despartirea a fost strategie

Citeste si: Manuela, mesaj bomba pentru Turcu dupa ce l-a acuzat ca i-a pus mana in gat: "Te provoc sa..."

Citeste si: Tragedie la Puterea dragostei! A murit într-un accident de mașină, la numai 28 de ani: „Nu îmi vine să cred”

 


Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.