Roxana si Valentin pasi repezi spre o relatie serioasa! Va reusi tanara sa-l cucereasca definitiv pe cel care i-a furat inima? Iata ce parere are Valentin despre comportamentul Roxanei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 nov 2018, 11:53

Valentin recunoste ce sentimente are pentru Roxana.

Roxana si Velentin s-au intalnit din nou intre patru ochi, pentru a incerca sa se cunoasca mai bine. In vreme ce Roxana are mereu o energie debordanta, Valentin isi doreste sa nu accelereze lucrurile foarte mult, ci prefera sa decurga totul de la sine.

Valentin a marturisit ca ceea ce il atrage la Roxana este tocmai faptul ca ea este mult mai energica si mai zvapaiata decat el si considera ca acesta este de fapt, secretul unei relatii reusite.

 

"De cand a venit este putin cam exagerata, cum era Madalin la inceput! Mare iubire! Mare iubire! Eu sunt o fire mai calma si iau totul mai usor! Nu incerc sa ii spun ca este exagerata, nu vreau sa ranesc ceea ce simte pentru mine! Eu cred ca simte ceva pentru mine! Mi-e drag de ea!", a spus Valentin.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.