Roxana si Turcu au uitat complet bataia din emisiune! Ce surpriza i-a facut ea astazi iubitului ei, la "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

Roxana si Turcu au avut numeroase despartiri si impacari de cand formeaza un cuplu! Desi s-au batut in emisiune, acum pare ca nu s-a intamplat nimic intre ei.

Roxana a avut o surpriza foarte frumoasa pentru Turcu, pe ecranul emisiunii aparand imagini cu ei doi de la inceputul relatiei lor.

Roxana si Turcu s-au impacat din nou dupa bataia din emisiunea "Puterea dragostei". El a anuntat si o decizie in privinta Roxanei, aceea ca nu va mai da curs niciunei provocari din partea ei.

Ce decizie a luat staff-ul in cazul bataii dintre Roxana si Turcu!

In Gala de duminica, Andreea Mantea a anuntat o decizie in privinta bataii dintre Roxana si Turcu, ce a avut loc in emisiune.

Ambii au primit un cartonas galben.

Roxana si Turcu au avut un schimb relaxat de replici chiar la o zi distanta dupa ce s-au batut si s-au jignit.

Roxana: Nu vreau sa mai vorbesc, ca nu vreau sa ma cert.

E o zi foarte frumoasa astazi(...) Auzi, cate cupluri avem in casa? 2 sau 3?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Turcu: Unul

Oprica: 3, n-auzi?

Roxana: Care 3? Livian si Bianca s-au dus...

Roxana si Turcu s-au impacat din nou!

Roxana si Turcu sunt din nou impreuna! Turcu a postat o  fotografie  bomba cu Roxana pe contul lui de Instagram. Imaginea spune totul!

Turcu o tine, protector, pe Roxana de brat. Imaginea cu cei doi impreuna a fost postata de Turcu pe Instagram cu doar o ora in urma.

Poza a adunat rapid aproape 2.000 de aprecieri pe Instagram.

Roxana si Turcu au, probabil, cea mai tumultoasa relatie pe care a avut-o vreodata un cuplu de la "Puterea dragostei". De altfel, majoritatea relatiilor Roxanei in show, atat cu Andy, cat si cu Mocanu au fost explozive. Roxana a mai fost cu Iancu, dar fara scandal si a cochetat, la inceput, cu Valentin.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.