Roxana, un nou atac la adresa Daianei: "Tu oricum nu ești obișnuită cu săpunul." Ce a deranjat-o pe fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.

Chiar dacă nu mai este în emisiune, Roxana este la curent cu discuțiile din casa "Puterea Dragostei", astfel că nu a ratat ocazia și a lansat un nou atac la adresa Daianei.

Roxana și Daiana au intrat de mai multe ori în conflict de-a lungul timpului și pare că situația nu s-a ameliorat nici acum, după ce Roxana s-a întors în România.

Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat pe contul de instagram un mesaj prin care i-a dat replica Daianei.

Citeste si: Ramona a spus totul despre relatia dintre ea si Livian: ''Intre mine si Livian...''

Roxana, un nou atac la adresa Daianei: "Tu oricum nu ești obișnuită cu săpunul" Ce a deranjat-o pe fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Deranjată de faptul că Daiana ar fi spus că i-a dat bani pentru a-i cumpăra cadouri lui Turcu, Roxana a reacționat pe instagram. A postat un mesaj în care a explicat cum s-a întâmplat totul și a profitat de această ocazie pentru a face câteva acuzații la adresa Daianei.

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Marius i-a adus aminte de clipurile compromitatoare!

"Deci obosita asta de Daiana este incredibilă. Cum să spui măi copilă că eu ți-am cerut bani pentru cadourile lui Turcu? Ca să o zic eu direct a fost așa: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daiana: Vai, dar ce-i cumpăr eu lui Turcu dacă tot mergem la bowling de ziua lui?

Eu: Nu știu fată, dacă vrei punem amândouă bani și îi luăm mai multe cadouri împreună.

Deci? Concluzia? Fata mea, noi am luat cadouri împreună pentru că eram invitați. De ce ești tu așa țărancă și minți?  Fii atentă că mi-ai și luat haine fără ca eu să știu și le-am văzut la tv pe tine.

Nesimțito. Apropo, spune și tu cum te rugai de mine și plângeai să stai în cameră cu mine că nu te vor alea. Și că nu ai haine și ai venit cu 3 boarfe ca la piață. Ți-am dat, dar când am știut eu, dar nu am vrut să-ți mai dau. Vezi că împrumuți haine de la toate. Spală-le după ce sunt purtate și tu înainte măcar. Sau stai căci tu oricum nu ești obișnuită cu săpunul."
, a scris Roxana pe instagram.

Citeste si: Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.