Roxana Vancea a făcut publică prima imagine cu chipul fiului ei! Cu cine seamănă micuțul

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 06 dec 2021, 00:02

 Cu cine seamănă micuțul

Sursa: Instagram Roxana Vancea

Roxana Vancea a făcut publică prima imagine cu chipul fiului ei! Cu cine seamănă micuțul Ayan?

Roxana Vancea este în culmea fericirii, în urmă cu câteva zile a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a cântărit la naștere 3200 de grame. Vedeta a decis să facă publică și prima imagine cu chipul bebelușului. 

Roxana Vancea a făcut publică prima imagine cu chipul fiului ei

Roxana Vancea se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere, are un soț care o iubește și o răsfață și doi copii minunați. Este bine cunoscut faptul că Roxana îl

are în grijă și pe fiul soțului ei dintr-o relație anterioară. Semn că vedeta a prins ceva experiență până să aducă pe lume primul ei copil.

Aceasta a născut pe cale naturală la un spital de stat, iar în urma sarcinii, vedeta nu a luat prea multe kilograme în plus și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Sportul a ajutat-o enorm în sarcină, drept dovadă burtica de gravidă a început să fie vizibilă abia în luna a 8-a de sarcină.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Vancea nu s-a putut abține și a făcut publică prima imagine cu chipul micuțului său, Ayan, căci așa îl cheamă.

Vedeta a postat pe pagina de Instagram o poză cu Milan, fiul lui Dragoș, în timp ce îl ține în brațe pe frățiorul lui mai mic. Imaginea este plină de emoție.

În drepul fotografiei, Roxana Vacea a scris și un mesaj înduioșător: ”Comorile mele ❤️” 

Citeste si: Roxana Vancea a dezvăluit cine îi va boteza copilul! Vedeta se află pe ultima sută de metri cu sarcina

Cu cine seamnă micuțul Ayan

Roxana Vancea este o mămică extrem de fericită, are doi băieți minunați, iar la prima vedere micuțul Ayan pare că îi seamănă mamei sale. Fosta asistentă tv se simte foarte bine după naștere și se bucură că a ajuns acasă la soțul și fiul ei. Micuțul Milan pare foarte încântat de venirea pe lume a frățiorului său și stă mai mereu în preajma lui.

Citeste si: Cum se simte Roxana Vancea după ce a devenit mămică? Vedeta a făcut primele declarații: ”Am născut natural, ca bunica”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.