Roxana Vancea e însărcinată cu primul copil! Ce sex are bebelușul

Autor: Marina Ionescu
Roxana Vancea e însărcinată
Sursa: Instagram

Roxana Vancea va deveni mamă pentru prima oară. Tânăra a mărturisit care este sexul bebelușului.

Roxana Vancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș Paiu. Cei doi s-au căsăorit în urmă cu trei ani, iar acum urmează să devină părinți. Vedeta a făcut primele declarații despre sarcină.

Citeste si: Roxana Vancea si-a dat sutienul jos si a pus poza pe Facebook-ul ei! Cat de sexy e fosta concurenta Exatlon

Primele imagini cu Roxana Vancea însărcinată

Recent, Roxana Vancea a anunțat că este însărcinată și urmează să devină mamă curând. Soțul ei, Dragoș Paiu, mai are un băiețel din relația anterioară, iar Roxana este topită după Milan.

Invitată în cadrul emisiunii Teo Show, Roxana a dezvăluit mai multe detalii despre sarcină. Vedeta a mărturisit că înainte de a rămâne însărcinată a stat de vorbă și cu Milan, fiul soțului ei, să vadă dacă acesta își dorește un frățior sau o surioară.

Citeste si: Foto 18+! Roxana Vancea, goală pușcă la mare. Bărbații au înnebunit când au văzut poza fierbinte

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive.

Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el",  a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show.

Roxana a mărturisit la Teo Show că este însărcinată în trei luni ș jumătate cu un băiețel. Deocamdată, nu se poate observa burtica viitoarei mămici, Roxana Vancea păstrându-și, încă, forma fizică de invidiat.   

Citeste si: Roxana Vancea si Mihai Mitoseru, moment comic savuros, la cumpana dintre ani! Iata cum au readus in atentia publicului un cuplet celebru de odinioara, "Varvara si doctorul", realizat de Draga Olteanu-Matei si Marin Moraru!

"După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic.

Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu.

O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă",  a mai declarat viitoarea mămică.