Roxana Vancea este însărcinată în 25 de săptămâni și are o siluetă de invidiat! Cum arată fosta asistentă TV

Autor: Marina Ionescu
Roxana Vancea e însărcinată.
Sursa: Facebook

Roxana Vancea urmează să devină mămică. Soția lui Dragoș Paiu s-a afișat în fața tuturor cu burtica de graviduță, iar internauții au rămas fără cuvinte.

Roxana Vancea va deveni mămică în curând și este cât se poate de fericită. Fosta asistentă TV este însărcinată în 25 de săptămâni, însă nici nu se cunoaște. Iată ce siluetă de invidiat are vedeta!

Citeste si: Roxana Vancea e însărcinată cu primul copil! Ce sex are bebelușul

Cum arată Roxana Vancea însărcinată

Roxana Vancea a avut o perioadă în care nu reușea să dea jos kilogramele în plus. Însă, după ce s-a apucat de sport, vedeta a slăbit foarte mult și a ajuns să aibă un trup de invidiat.

Fosta asistentă TV face sport de mulți ani și a avut grijă mereu ca silueta ei să arate perfect. Acum, de când a rămas însărcinată, vedeta nu se poate plânge de kilogramele în plus, deoarece a luat în greutate numai două kilograme.

Citeste si: Roxana Vancea si-a dat sutienul jos si a pus poza pe Facebook-ul ei! Cat de sexy e fosta concurenta Exatlon

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, vedeta le-a prezentat internauților un colaj în care apare înainte și în timpul sarcinii. Admiratorii vedetei au fost surprinși că vadă că silueta acesteia nu s-a modificat aproape deloc.

Roxana Vancea a mărturisit că este obișnuită deja cu rolul de mămică, de când se ocupă de creșterea băiețelului soțului ei, și nu își face probleme sau griji inutile.

„S-au schimbat foarte puține lucruri în viața mea, până acum. Încerc să-mi păstrez rutina de până acum, să fiu în continuare energică, să profit de perioada asta în care burtica nu e mare și mai pot face multe activități cu Milan și cam atât. În 23 de săptămâni, am luat în greutate două kilograme.

Nu am nicio poftă, dar mănânc mai mult decât mâncam înainte.

Nu am poftă de ceva anume. Mănânc foarte multe fructe în perioada asta, pentru că am renunțat la dulciuri.

Sunt deja mămică pentru Milan, deci nu mai e nimic nou pentru mine. Petrec cinci zile pe săptămână cu el. Sunt convinsă că o să fie greu, dar sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sper să fiu o mamă relaxată, cool, să fiu prietena cea mai bună a copiilor mei și mai ales partenera lor de joacă.”

, a declarat Roxana Vancea.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.