Roxana Vancea si-a dat sutienul jos si a pus poza pe Facebook-ul ei! Cat de sexy e fosta concurenta Exatlon

Autor: B.M.

Desi a avut un parcurs scurt in Exatlon, Roxana Vancea a fost apreciata pentru calitatile ei fizice, aducand puncte importante in echipa Faimosilor.

Dupa ce a plecat de la Exatlon Roxana Vancea s-a concentrat pentru atingerea unei forme maxime si a urmat un program strict de antrenamente, combinat cu o dieta speciala.

Mandra de rezultatul final, Roxana Vancea a inceput zilele trecute sa posteze o serie de colaje before and after, in care diferenta de kilograme se vede extrem de bine.

Roxana Vancea cantareste acum 48.3 kilograme.

Mai mult, fosta concurenta de la Exatlon a pozat fara inhibitii, lasandu-si sanii dezgoliti, si a postat imaginea pe Facebook.

"Pot fi dificila cateodata, dar sunt al naibii de loiala. Si am sani minunati, asa ca...", a scris Roxana pe contul ei de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata fotografia incendiara:

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.