Roxana Vancea, trucuri pentru a stimula lactația! Ce dietă ține vedeta după naștere: ”Am scos foarte multe alimente”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 oct 2022, 09:10

Roxana Vancea, trucuri pentru a stimula lactația! Ce dietă ține vedeta după naștere: ”Am scos foarte multe alimente”

Sursa: Captură KANAL D

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, dezvăluiri despre viața cu doi copii. Cum se descurcă vedeta cu bebelușul și cum reușește să alăpteze exclusiv la sân?

Roxana Vancea are o siluetă de invidiat, asta s-a putut observa atât pe parcursul sarcinii, cât și imediat după ce a născut. Stilul de viață sănătos și sportul au ajutat-o foarte mult pe perioada sarcinii, astfel nu a luat prea multe kilograme în plus și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat la doar două luni după naștere. Roxana Vancea și Dragoș, însoțiți de micuțul Milan, fiul vitreg al vedetei, au venit în emisiune la Teo Show și au vorbit despre viața de părinți, dar și cum se descurcă cu bebelușul.

Roxana Vancea și Dragoș, mărturisiri despre viața cu doi copii

Roxana Vancea nu a fost străină de ce înseamnă creșterea unui copil atunci când a rămas însărcinată. Fosta asistentă Tv a dobândit ceva experiență având grijă de fiul soțului ei dintr-o relație anterioară, Milan. Ei bine, acum că s-a născut și micuțul Zian, viața cu doi copii este mult mai complicată. Roxana și Dragoș au vorbit despre viața cu doi copii. 

”E un copil cuminte, chiar e un copil cuminte atunci când nu îl doare nimic e sfânt, dar când îl doare ceva, nu știu de unde are plămâni aia...țipă, nu plânge, țipă...E perioada asta cu colicile, din păcate, el a făcut asta după o săptămână și încă îl țin. Are nouă săptămâni. Mai avem un pic, până la trei luni am înțeles că îl țin”, a

spus Roxana Vancea despre micuțul Zian.

Deși înainte să nască, Roxana a anunțat că pe fiul ei îl va chema Ayan, se pare că proaspăta mămică a ales un alt nume pentru bebeluș. Pe cel mic în cheamă Zian.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Șatena a mai povestit că Milan, fiul ei vitreg, este foarte implicat în creșterea micuțului și îi ajută de fiecare dată să-i facă băiță sau gimnastică.

Citeste si: Roxana Vancea a făcut publică prima imagine cu chipul fiului ei! Cu cine seamănă micuțul

Roxana Vancea, trucuri pentru a stimula lactația! Ce dietă ține vedeta după naștere: ”Am scos foarte multe alimente”

Roxana Vancea a mai dezvăluit că a fost nevoită să elimine o mulțime de alimente din dieta ei, asta la recomandarea medicului pediatru, astfel încât să nu-l afecteze pe cel mic atunci când îl alăptează.

”Eu mănânc ce mi-a dat pediatrul. M-a pus să scot foarte multe alimente, orice aliment care balonează, brocoli, conopidă, varză, fasole, orice factor alergen, alune, căpșuni, citrice. Da, am o listă foarte mare. Beau ceaiuri, ceaiuri de fenicul, de anason, pentru stimularea lactației. ”, a mai spus Roxana Vancea.

Citeste si: Fiul de numai sapte zile al Roxanei Vancea, pentru prima data la TV, astazi,  la Teo Show: „In momentul in care l-am vazut pe pui, nu m-a mai durut nimic!”