Roxana Vasniuc a facut testul cu detectorul de minciuni! Vezi daca blonda a spus adevarul atunci cand a povestit ca iubitul ei a batut-o

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:59

Roxana Vasniuc il acuza pe tatal copilului sau ca a lovit-o! Blondina si bunica ei au povestit cum Ionut a fost extrem de agresiv si fizic, si verbal.

Ca sa demonstreze ca tot ce spune este adevarat, fosta prezentatoare de televiziune a acceptat sa faca testul cu detectorul de minciuni. Vasniuc a fost insotita de o echipa de filmare de la WOWbiz si a raspuns la intrebarile adresate de specialisti. Apoi, in emisiune, Madalin si Andreea au citit rezultatele testului poligraf!


Este Ionut tatal copilului tau?
Roxana a spus: DA!
Raspunsul a fost: sincer!


"Cea mica e copia lui fidela"

Il iubesti pe Ionut?
Roxana a spus: DA!
Raspunsul a fost: sincer

"Suntem
legati cu niste fire invizibile, avem un copil facut din dragoste. Nu as accepta sa stau cu un barbat pentru care nu am sentimente. Sentimente care nu au cum sa dispara deodata. Imi dau seama ca e o relatie toxica. Nu mai e cale de intors"

Ai iubit un alt barbat in perioada relatiei cu Ionut?
Roxana a spus: NU!
Raspunsul a fost: nesincer

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nu
am iubit niciun alt barbat, dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit la altcineva. Nu m-am 'smotocit' cu nimeni, nici nu ne-am tinut de mana! Intrebarea asta nu cred ca are vreo relevanta in cazul agresiunii lui. In perioada aia imi doream sa fiu iubita, sa fiu protejata...

Nu neg ca sunt o femeie curtata, ca am pretendenti..."

In ultimele doua luni ai fost agresata fizic de catre Ionut?
Roxana a spus: DA!
Raspunsul a fost: sincer Vezi video cu Roxana Vasniuc pe wowbiz.ro!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.