Roxana Vasniuc asteapta sa nasca din moment in moment: vedeta si-a facut bagajul si a plecat la spital!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Roxana Vasniuc a intrat in luna a noua de sarcina. Vedeta si-a facut bagajul si a mers la spital unde asteapta momentul cand isi va putea tine fetita in brate.

Roxana Vasniuc nu mai are rabdare pana isi va tine fetita in brate si deja si-a facut bagajul si a mers la clinica unde va da nastere primului sau copil. Vedeta a intrat in luna a noua de sarcina si asteapta ca, din moment in moment, cea mica sa vina pe lume.

Roxana a facut si ultima ecografie inainte de nastere si si-a putut vedea bebelusa in pantece pentru ultima data: sunt pregatita, se apropie clipa cea mare.

Am facut 36 de saptamani dupa calculul meu. Sa vedem ce se intampla, daca o sa petrec Pastele in spital sau bebelusul va veni mai repede, a spus Roxana Vasniuc la Teo Show.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul este in regula, bebelusul este cu capul in jos,

se pregateste sa vina pe lume, dar asta nu se va intampla acum
, a spus medicul care i-a supravegheat sarcina vedetei. Afla cand va veni pe lume bebelusa Roxanei Vasniuc si ce sfaturi i-a dat medicul pe ultima suta de metri din materialul video alaturat!##VIDEO135486##