Roxen, muzică bună și povești de viață impresionante, în această seară, la “Duet cu Alexandra”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D2 “Ajunsesem chiar în punctul în care să nu mai am cu cine să vorbesc în jurul meu”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 ian 2024, 03:15

Roxen este invitata din această seară la emisiunea “Duet cu Alexandra”.

În această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, telespectatorii vor putea urmări emisiunea “Duet cu Alexandra”, o combinație reușită de interviuri și muzică bună.  După ce a avut un succes uriaș în online, pe canalul de YouTube theXclusive, ediții fresh ale show-ului vor putea fi urmărite pe TV, la Kanal D2, începând din această seară, în fiecare vineri, de la ora 22:00.

Citește și: Kanal D2 s-a poziţionat direct pe locul 5 în topul televiziunilor, înca de la prima emisie

Roxen, muzică bună și povești de viață impresionante, în această seară, la “Duet cu Alexandra”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D2 “Ajunsesem chiar în punctul în care să nu mai am cu cine să vorbesc în jurul meu”

În ediția din această seară, Alexandra Ungureanu, gazda emisiunii, o are alături pe Roxen, o tânără artistă talentată, care își va deschide sufletul în fața telespectatorilor de la Kanal D2, împărtășind cele mai dificile

situații pe care le-a întâmpinat.

Nu stăteam prost cu încrederea în mine, am început să stau prost cu încrederea în mine... Ajunsesem chiar în punctul în care să nu mai am cu cine să vorbesc în jurul meu. Vorbeam cu fanii mei (…). Era așa…foarte terapeutic ”, spune Roxen despre un moment greu din viața ei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Confesiunile emoționante ale lui Armin Nicoară la “În oglindă”, emisiune difuzată duminică, la 22:00, la Kanal D2 “Și acum, dacă aud vocea lui, un pic mai stridentă, mă iau fiorii!”

Alexandra Ungureanu și Roxen vor oferi telespectatorilor, în ediția din această seară, de la Kanal D2 partituri muzicale live, fresh sau șlagăre, într-o ediție emoționantă a emisiunii “Duet cu Alexandra”.

Dialoguri savuroase cu invitați cu totul speciali, muzică bună, live, și o atmosferă relaxată de început de weekend sunt ingredientele emisiunii “Duet cu Alexandra”, care îi vor ține pe telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare vineri seară, de la 22:00, la Kanal D2.  

Citește și: Victor Slav, luat la întrebări de Bianca Dragușanu, la “Detectorul de minciuni”, emisiunea difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?