Rsturnare de situatie în cazul gemenilor din Galati ucisi de mama! Cine este cel care i-a fost complice femeii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:25

Dupa crima, mama lor a murit din cauza complicatiilor.

Procurorii din Galati au decis sã-l retinã pentru 24 de ore pe tatal copiilor, deoarece este suspect de crima.   Barbatul a apucat sa-si planga amarul doar o zi, departe de ochii lumii. Dupa ce ieri s-a intors de la morga, sotul indoliat a fost iar chemat la audieri.

Dupa cateva ore, procurorii l-au retinut pentru omor. Il acuza ca nu a sunat mai devreme la 112 ca sa anunte nasterea celor doi copii si starea sotiei care era in pragul mortii.

Cu toate acestea, acasa, in cartierul ororii, nimeni nu-l crede vinovat.

O familie unita si la bine, si la rau, trece acum prin cel mai cumplit cosmar... iar de suferit au cel mai mult copiii ramasi fara ambii parinti. Au ramas fara mama si fara tata aproape.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ciprian Groza- purtator de cuvant, Directia pentru Protectia Copilului Galati  -   Copiii au fost deja luati, sunt in familia extinsa, sunt in afara oricarui pericol, pana la finalizarea cercetarilor.

Pana la o concluzie finala a terifiantului caz, complicele ramane, deocamdata, fara nume. Detalii importante din ancheta n-au explicatie: cine a ajutat-o pe femeie sa nasca? cine a ucis nou-nascutii si i-a pus in frigider? In continuare, se presupune ca femeia n-ar fi fost in stare, din cauza hemoragiei puternice care a si ucis-o.