Ruby il vrea pe Alex Velea pe intuneric! Oare sotia cantaretului stie?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:55

Cantareata Ruby s-a facut remarcata foarte rapid in peisajul muzical romanesc datorita piesei "Stinge lumina", dar si datorita nonconformismului care o caracterizeaza pe tanara.

Cantareata Ruby s-a facut remarcata foarte rapid  in peisajul muzical romanesc datorita piesei "Stinge lumina",  dar si datorita nonconformismului care o caracterizeaza pe tanara.


Vestimentatia extrem de sexy,  dar si multele tatuaje care-i imbraca mana o scoate pe aceasta  din tiparul cantaretelor care adopta atitudinea cuminte si deloc vulgara. Tanara bruneta care a terminat liceul de muzica Dinu Lipatti a devenit indragita de mai toti colegii de breasla, dar unul dintre preferatii ei este Alex Velea.
Ruby si-a postat pe pagina persoanala de facebook o poza cu Alex cand aceasta il tine de gat,  iar mesajul pe care artista il transmite este sugestiv: "Stinge lumina". Il vrea Ruby in intuneric pe cantaret? Sa nu uite insa ca acesta este casatorit iar iubita lui devine o fiara cand i se dau motive de gelozie.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.