Ruby, MOMENT PENIBIL la un eveniment monden! A facut o GAFA de zile mari

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:04

In cadrul unui mare eveniment muzical a fost prezenta toata floarea cea vestita a muzicii romanesti!

Artisti unul si unul n-au stiut ce sa mai faca pentru a iesi in evidenta! Ochiul vigilent al echipei D-paparazzi a surprins tot! Lora, constienta de atuurile fizice, a imbracat o rochie foarte sexy si in timp ce dadea autografe a stat intr-o pozitie provocatoare. Si da! Ati vazut bine. Avea o mini crapatura la spate!

Stresate sa iasa bine in poze Raluka isi tot tragea de rochie, ca nu cumva sa ii dezgoleasca sanii, iar Elena Gheorghe in timp ce mergea sigur spunea in gand: "Doamne, ajuta-ma sa nu ma impedic".

In plus, priviti ce cocosata statea Elena la poze. Atat ea, cat si Andreea Banica ar fi trebuit sa scoata pieptul la inaintare si sa stea "Drepti!".

Nu exista eveniment, fara ca divele sa nu ne arate comorile. Artista Xonia, dupa ce a dat cu capul de tocul masinii, a inceput sa pozeze. Frumusică tare, n-ai ce zice, dar cam dezgolita. Prin dantela rochiei se vedea clar ca poarta bikini nude.
Si Andra, cand s-a asezat in sala, a lasat cale libera fotografilor. Acestia au surprins tot o nuanta nude a lenjeriei intime.

Dintre cele mai dezgolite vedete de pe covorul verde, fara doar si poate o putem mentiona pe Antonia- care purta o rochie gen furou, pe roscata de la trupa Red Blonde- care avea o rochie decoltata rau si pe viitoarea sotie a lui What’s up- care si-a uitat sutienul acasa, asa cum si artistul a uitat sa-si lege siretul!

Tot la capitolul decolteuri adanci, trebuie sa-l mentionam si pe cel al lui
Ruby! Sexoasa isi tot aranja rochia pentru ca probabil erau incomode sarmele de la sutien, care de obicei trebuiau sa fie ascunse! Pentru ca a tot tras de rochie, i-a alunecat si ce avea intre sani!!! Asta a fost cu siguranta cel mai penibil moment prin care a trecut artista! S-a vazut ca i-a alunecat din decolteu un obiect de igiena intima!! Mega UPS!
##VIDEO109222##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: