Rudel Obreja, la DNA in dosarul de coruptie privind "Gala Bute"!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:48

Presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a venit, luni dimineata, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care DILAF a sesizat posibile acte de coruptie, comise in pricipal de Obreja, in contextul organizarii galei "Campion pentru Romania", la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy.

In urma dosarului intocmit de DILAF, si conform caruia din cele 2 milioane de euro care ar fi trebuiti decontati din fonduri europene doar aproximativ 20.000 de euro au avut acoperire in acte, Titi Tudor, antrenorul lotului national de box a ajuns la DNA la sfarsitul lunii octombrie. Au urmat vicepresedintele FRB, Fanel Trandafir, si antrenorul lotului national de box feminin, Adrian Lacatus, dar si alti oameni ai boxului romanesc.

Ultimul ajuns a fost chiar "capul" boxului romanesc, Rudel Obreja, care si-a directionat spre firmele proprii, din conturile federatiei de box, sute de mii de euro. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.