Rudele fetelor care au pierit in incendiu au ramas cu zeci de intrebari!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 09:20

Mama dansatoarei Nicoleta Vasiliteanu face marturisiri socante despre suspiciunile pe care le are, dar si despre ultimele ore petrecute cu fiica ei.

„ Punea mana pe umerii mei, ma pupa... Imi zicea:<> Au scos-o ultima din Beirut, ultima... La patru si ceva.”

Numai in pielea acestei mame sa nu fii! Bietei femei i-au secat si lacrimile de la atata durere. A ramas doar cu pozele fiicei sale, Nicoleta, si cu zeci de intrebari ale caror raspunsuri intarzie sa apara.  „ Au fost oprite intentionat sa nu iasa. Intentionat. Usa nu se inchidea! Bun, e o usa de termopan, se inchide, la o temperatura, se dilata si se blocheaza.

Dar ea, fiind neinchisa, cum s-a blocat? Vreau si eu explicatii!”.

Mama Nicoletei cere cu disperare raspunsuri din partea anchetatorilor dar, mai ales, o explicatie din partea patronului de restaurant. Femeia crede cu toata convingerea ca fata ei a cazut victima intr-o rafuiala de-a altora:„ Nu stiu motivul pe care l-a avut patronul cu cel care i-a pus focul, nu stiu, nu ma intereseaza, trebuia sa-si rezolve problemele intre ei, nu sa plateasca sufletele nevinovate.”

Iubitul

Nicoletei da vina si pe patron: „ este si vina patronului ca  nu avea extinctor, dar si vina pompierilor ”. Nicoleta Vasiliteanu avea 22 de ani. Mama fetei nu poate sa creada ca destinul a fost cel care i-a furat copila de langa ea: „am facut putina curatenie, putina ordine in sufragerie… si o asteptam a doua zi, duminica sa putem termina. Cand a plecat, nu m-a pupat, si nici eu, ca un facut, nu m-am uitat pe geam, dupa masina”.

class="content-readmore">Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In urma ei, Nicoleta a lasat o casa plina de amintiri si de durere. Si multe costume de scena, pe care le purta ori de cate ori dansa la restaurant. Inca de cand s-a intamplat tragedia, o armata de anchetatori a venit din toate colturile tarii, iar cercetarile continua zi de zi.

Ieri a fost gasit un telefon, cel mai probabil al uneia dintre fete, iar astazi, procurorii au ridicat mai multe obiecte din mansarda.

Ancheta ar putea dura luni intregi, urmand ca dupa ce se strang toate indiciile, sa se stabileasca cine a fost vinovat pentru moa >Au scos-o ultima din Beirut, ultima... La patru si ceva.”

Numai in pielea acestei mame sa nu fii! Bietei femei i-au secat si lacrimile de la atata durere. A ramas doar cu pozele fiicei sale, Nicoleta, si cu zeci de intrebari ale caror raspunsuri intarzie sa apara. 

„ Au fost oprite intentionat sa nu iasa. Intentionat. Usa nu se inchidea! Bun, e o usa de termopan, se inchide, la o temperatura, se dilata si se blocheaza. Dar ea, fiind neinchisa, cum s-a blocat? Vreau si eu explicatii!”.

Mama Nicoletei cere cu disperare raspunsuri din partea anchetatorilor dar, mai ales, o explicatie din partea patronului de restaurant. Femeia crede cu toata convingerea ca fata ei a cazut victima intr-o rafuiala de-a altora: „ Nu stiu motivul pe care l-a avut patronul cu cel care i-a pus focul, nu stiu, nu ma intereseaza, trebuia

sa-si rezolve problemele intre ei, nu sa plateasca sufletele nevinovate.”

Iubitul Nicoletei da vina si pe patron: „ este si vina patronului ca  nu avea extinctor, dar si vina pompierilor ”. Nicoleta Vasiliteanu avea 22 de ani. Mama fetei nu poate sa creada ca destinul a fost cel care i-a furat copila de langa ea: „ am facut putina curatenie, putina ordine in sufragerie… si o asteptam a doua zi, duminica sa putem termina. Cand a plecat, nu m-a pupat, si nici eu, ca un facut, nu m-am uitat pe geam, dupa masina”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In urma ei, Nicoleta a lasat o casa plina de amintiri si de durere. Si multe costume de scena, pe care le purta ori de cate ori dansa la restaurant. Inca de cand s-a intamplat tragedia, o armata de anchetatori a venit din toate colturile tarii, iar cercetarile continua zi de zi.

Ieri a fost gasit un telefon, cel mai probabil al uneia dintre fete, iar astazi, procurorii au ridicat mai multe obiecte din mansarda. Ancheta ar putea dura luni intregi, urmand ca dupa ce se strang toate indiciile, sa se stabileasca cine a fost vinovat pentru moartea celor trei tinere.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.