Rudele pasagerilor disparuti odata cu avionul companiei Malaysia Airlines, FURIOASE pe autoritati: "Se stie mai mult decat se spune"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 14:40

Se stie mai mult decat se spune! Asta este impresia pe care o lasa autoritatile malaeziene cand vine vorba de avionul disparut.

Sunt 6 zile de cosmar pentru rudele pasagerilor, care nici pana acum nu au aflat nimic despre cei dragi. Insa, in spatele misterului, oficialii ascund informatii care nu pot fi date inca publicitatii. Dupa 5 zile de framantari intense, rudele disparutilor au avut in sfarsit sansa sa afle ce s-a intamplat cu cei dragi. Fata in fata cu ambasadorul Malaeziei la Beijing, oamenii aproape ca n-au mai contenit cu intrebarile.

Dar, surpriza: oficialul le-a explicat ca „nu a venit momentul” pentru dezvaluirea informatiilor transmise de militari catre autoritatea civila! Sotul unei femei care se afla in avion se intreaba daca nu cumva exista interese ascunse sau daca nu cumva autoritatile stiu mai multe, dar nu vor sa spuna.

Fara sa stie, acest barbat a intuit un lucru cat se poate de real. In spatele intregului mister care invaluie avionul disparut, se ascund informatii esentiale pe care autoritatile refuza deocamdata sa le comunice rudelor pasagerilor sau publicului.

Pana in acest moment, rudele stiu doar ca avionul a mai fost reperat pe radarele militare inca o ora dupa disparitia de pe radarele civile. Si mai stiu ca ultima localizare a aparatului a fost facuta undeva in Stramtoarea Malacca.

Judecand dupa aceste minime informatii, corelate cu afirmatia ambasadorului malaezian, este clar ca autoritatile stiu mult mai multe decat le-au spus rudelor pasagerilor. Sa fi fost oare vorba despre vreun atentat terorist, dar aceasta informatie este inca tinuta sub lacat?

##VIDEO105744##

Cel mai straniu indiciu care te duce cu gandul la faptul ca

adevarul este tainuit, ar fi schimbarea brusca a directiei avionului. De ce oare au lasat autoritatile sa se creada ca disparitia lui s-a produs deasupra Marii Chinei de Sud, cand, de fapt, oficialii stiau deja ca ultima localizare fusese facuta de radarele armatei in directia opusa, deasupra Marii Andaman?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In timp ce dincolo de usile oficiale probabil ca informatiile sunt cu totul altele, in presa ajung doar date care nu ii linistesc cu nimic pe membrii familiilor celor diparuti.

Ba chiar ii pun pe ganduri si mai mult. Ca si cand zbuciumul de pana acum al bietilor oameni n-ar fi fost suficient, amabasadorul Malaeziei in China a mai dezvaluit o informatie menita sa trezeasca alte semne de intrebare.

El a povestit rudelor ca ultimul mesaj al echipajului din avion catre turnul de control a fost unul simplu si scurt: „ Ei bine, noapte buna! ”.

O astfel de afirmatie, pe cat de simpla, poate fi interpretata in multiple feluri. Sa fi fost doar o banala formula de incheiere a comunicatiei cu baza aeriana malaeziana, sau aceste cuvinte sa ascunda de fapt o intentie dramatica, greu de acceptat pentru urechile rudelor pasagerilor?

227 de persoane si-au incredintat viata unui echipaj de 12 oameni. Profesionisti cu recomandari impecabile, care nu lasa loc indoielilor legate de eventuale erori umane.

Pana cand autoritatile se vor hotari sa dezvaluie informatii considerate momentan „nepotrivite”, zeci de oameni isi petrec noptile in framantari chinuitoare, fara sa stie daca apropiatii lor traiesc sau nu!