Rudele VICTIMELOR ucise de Andrei Antonie intr-un teribil accident pe Calea Floreasca, CONSTERNATE de pedeapsa blanda pe care acesta a primit-o

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 18:10

Cat costa viata a doi oameni, intrati in pamant inainte de vreme si golul cumplit care a ramas in sufletele tuturor celor care i-au iubit?

E greu de spus in cuvinte cum au primit rudele victimelor verdictul in cazul Andrei Antonie, tanarul acuzat ca a provocat cumplitul accident de circulatie de pe Calea Floreasca.

Eu nu mai sunt om, doar cand visez mai ma simt si eu om. (…) Credeti ca o mama poate sa ierte un om care i-a bagat copilul in pamant? ”, se jeluieste o mama care si-a pierdut fiica in teribilul accident.

Nimic nu poate alina durerea acestei mame. Acum doi ani si jumatate si-a pierdut fiica de 22 de ani intr-un accident rutier: „ Eu am avut un copil bun, am avut un copil tare bun ”. In accidentul de atunci a pierit si un taximetrist in varsta de 34 de ani. Si rudele lui s-au aratat consternate de hotararea instantei: „ o sentinta mai aspra, ca sa fie un exemplu pentru cei care fac ce a facut el! ”.

Este foarte putin pentru circumstantele agravante pe care le-a avut la dosar! ”.

Vinovatul? A fost stabilit de prima instanta ca fiind Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie. Pedepsa? 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru ucidere din culpa. In amintirea fratelui sau plecat prea devreme, Eugen Micu i-a imbratisat meseria. Spune ca e foarte periculoasa. Si acum sunt pe sosele oameni care nu dau doi bani pe viata semenilor.

##VIDEO108190##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La fel de transanta este si mama tinerei care si-a pierdut viata. Nici vorba de iertare. „ Credeti ca o mama poate sa ierte un om care i-a bagat copilul in pamant? Cum sa-l iert? ”. Cat despre daune, acestea se ridica la aproape jumatate de million de euro.

Pentru familia fetei moarte, instanta a acordat aproape 135 000 de euro daune. Familia taximetristului mort a primit aproape 300.000 de euro. Insa, toate aceste sume vor fi platite de societatea asiguratoare, instanta nu a incuviintat punerea sechestrului asupra bunurilor familiei Andronie.

In noiembrie 2011, Andrei Andronie, aflat la volanul unui bolid de lux, a acrosat un taximetru si o alta masina. In accident au murit doua persoane.

Andronie a refuzat testarea cu etilotestul, ba chiar a incercat sa-i influenteze pe politisti amenintandu-i cu renumele tatalui. Sentinta de astazi poate fi atacata cu apel.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.