Rugaciune puternica pentru Maica Domnului: rosteste-o azi, in zi de mare sarbatoare si vei scapa de toate necazurile

Autor: B.M.
Actualizat: 30 sep 2017, 13:50

Crestinii sarbatoresc astazi nasterea Maicii Domnului, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.

In aceasta sfanta zi nu se lucreaza, barbatii nu trebuie sa faca lucrari prin casa iar femeile nu trebuie sa coasa sau sa spele.

Traditia mai spune ca pe 8 septembrie se incepe culegerea viei si se bat nucii, pentru ca rodul sa fie bogat si anul viitor.

Tot astazi este bine sa rostesti rugaciunea de mai jos, te poate ajuta daca ai necazuri sau daca iti doresti sa faci un copil:

"Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat

sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.

Bucura-te Marie, cea plina de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.

Amin!".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.