Rugaciunea pe care trebuie sa o spuna toti romanii maine! Te protejeaza de toate bolile!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 16:34

Sfantul Trifon este cunoscut in credinta populara ca cel ce pazeste livezile de omizi si lacuste, iar pe oameni, de nebunie.

In vechime, viticultorii si pomicultorii tineau post in aceasta zi si chemau preotul sa le stropeasca cu agheazma livezile si via, ca aceastea sa fie ferite de nerodire si de seceta sau grindina.
Cea mai puternica rugaciune pentru sanatate. Cum sa te rogi cu adevarat ca sa scapi de griji si sa iti vindeci durerile crunte! Sfantul Trifon se sarbatoreste pe 1 februarie si toti romanii trebuie sa rosteasca aceasta rugaciune:

"O, Doamne, Dumnezeule al dumnezeilor si Imparate al imparatilor, cel mai sfant decat toti sfintii, multumescu-Ti ca m-ai invrednicit a-mi implini fara sovaiala ostenelile nevointei.

Iar acum ma rog Tie ca mana nevazutului diavol sa nu se atinga de mine si sa ma traga in adancul pieirii, ci mai vartos trimite-i pe sfintii Tai ingeri sa ma calauzeasca in salasul Tau preaminunat si sa ma faca mostean Imparatiei Tale celei preadorite.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”