Pentru foaie:
Oua 4 buc
Zahar 100 g
Faina 100 g
Sare
Pentru crema:
Frisca lichida 150 g
Capsuni 200 g
Galbenus de ou 1 buc
Zahar 50 g
Unt 100 g
Ciocolata menaj 100 g
Mod de preparare
Pentru foaie:
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si putina sare, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma.
Intr-o tava cu hartie pergament se intinde compozitia pe toata suprafata.
Se coace 15 minute la 170 grade.
Se scoate pe un servet umed si se ruleaza.
Pentru crema:
Se bate frisca, se adauga capsunile zdrobite la blender, se amesteca.
Se desface ruloul, se intinde crema pe toata suprafata si se ruleaza din nou.
Rulada se imbraca in urmatoarea compozitie.
Galbenusul se bate cu zaharul si untul pana devin o crema spumoasa, apoi se adauga ciocolata topita la bain-marie.