Ingrediente
O bucata de pipet de miel dezosat (sau coasta)
Sare, piper, zeama de lamaie
Rozmarin, busuioc, patrunjel
350 g masline kalamata fara samburi
Ulei de masline
Un ou
Mod de preparare
Se desface pieptul (sau coasta) cu un cutit sub forma unei placi sau unei foi cat mai plate si mai late.
Se bate oul, se amesteca cu verdeturile si maslinele fara samburi, tocate marunt. Se asezoneaza cu sare si piper.
Carnea se asezoneaza si ea cu sare si piper, se unge cu ulei de masline, apoi se pune umplutura, se ruleaza si se strange cu ata de bucatarie sau cu o sfoara de bumbac.
Se frige bine pe toate partile, apoi se da la cuptor la 180 grade timp de 30 minute.
Se socate de la cuptor si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 miunte, apoi se taie felii groase de 1-2 cm.
Se serveste calda.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii