Rulada de pui cu sunca si ciuperci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

O mancare rafinata!

Ingrediente:


Piept pui dezosat 1 kg

Sunca 200 g

Ciuperci 200 g

Cascaval 100 g

Sare 5 g

Piper 2 g

Ulei 30 ml


Mod de preparare:


* Se spala carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie

* Sunca si cascavalul se taie sub forma de baton cu grosimea de 1 cm

* Ciupercile se curata si se taie lame, apoi se calesc in ulei

* Carnea se desface pe orizontal fara a separa
cele doua parti si se bate pentru a o intinde

* Se condimenteaza cu sare si piper

* Se aseaza, in margine, batoanele de sunca si cascaval, ciupercile, apoi se ruleaza

* Ruloul astfel obtinut se pune in folie de aluminiu si se introduce in cuptor 30 min. la 180 grade




 

Taguri: