Rulada de spanac cu albus si urda
Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
6 albusuri
O lingura de faina
300 g spanac oparit si bine stors, sau congelat.
Sare, piper, nucsoara
400 g urda
O legatura marar
Sare, piper, boia, ulei de masline zeama de lamaie
O mana masline verzi fara samburi
Mod de preparare
Se amesteca urda cu mararul tocat, maslinele verzi maruntite, sare, piper, boia, zeama de lamaie si ulei
de masline, apoi se da la rece pana este gata blatul.
Albusurile se bat spuma, se adauga faina, apoi spanacul tocat marunt, oparit si bine stors (se poate folosi si spanac congelat, bine stors de excesul de apa).
Se asezoneaza cu sare, piper si nucsoara, se toarna compozitia in tava de la cuptor, in strat de maxim 1 cm, apoi se coace la 180grade, timp de 15 minute.
Se scoate de la cuptor, iar cat este calda se pune umplutura de urda, se ruleaza, apoi se da la rece o ora pentru a se lega cat mai bine.
Ingrediente
6 albusuri
O lingura de faina
300 g spanac oparit si bine stors (sau congelat)
Sare, piper, nucsoara
400 g urda
O legatura marar
Sare, piper, boia, ulei de masline zeama de lamaie
O mana masline verzi fara samburi
Mod de preparare
Se amesteca urda cu mararul tocat,
maslinele verzi maruntite, sare, piper, boia, zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se da la rece pana este gata blatul.
Albusurile se bat spuma, se adauga faina, apoi spanacul tocat marunt, oparit si bine stors (se poate folosi si spanac congelat, bine stors de excesul de apa).
Se asezoneaza cu sare, piper si nucsoara, se toarna compozitia in tava de la cuptor, in strat de maxim 1 cm, apoi se coace la 180grade, timp de 15 minute.
Se scoate de la cuptor, iar cat este calda se pune umplutura de urda, se ruleaza, apoi se da la rece o ora pentru a se lega cat mai bine.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii