Ingrediente
Pentru blat:
500 g biscuiti digestivi
200 ml lapte
100 g fructe de padure
Extract de vanilie si esenta de rom
Pentru crema:
Un pachet unt
200 g nuca de cocos
5-6 linguri de zahar
Fructe moi (eventual banana)
Mod de preparare
Se zdrobesc biscuitii in robot, se amesteca cu laptele, aromele si fructele de padure blendate.
Se lasa sa traga umezeala cateva minute, apoi se tapeteaza masa cu multa folie alimentara de plastic. Pe aceasta folie se intinde foaia de rulada de maxim 1 cm grosime (acoperiti cu folie alimentara si deasupra, pentru a se rula cum trebuie si a obtine grosimea dorita). Se indeparteaza folia de deasupra si se pregateste crema.
Crema
Untul, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul pana devine pufos si se adauga cocosul.
Se amesteca pana devine uniform si se intinde peste rulada de biscuiti.
Se adauga si bananele si se ruleaza.
Se strange cat se poate de bine si se da la rece cateva ore.
Se taie felii si se serveste.