Ingrediente:
1.5 kg biscuiti simpli
10 gr zahar pudra
3 linguri cacao pudra
300 ml lapte
85 gr unt
Pentru crema:
230 gr zahar pudra
20 gr unt
350 gr fulgi de cocos
3 plicuri zahar vanilat
Pentru decor:
2 linguri fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare:
Biscuitii se rup in bucati.
Zaharul, laptele, untul si pudra de cacao se fierb si se lasa la racit intr-un vas mai mare. Se adauga biscuitii sfaramati si se framanta bine. Se intinde o folie de alimentara pe masa si se presara nunca de cocos. Separat se amesteca nuca de cocos cu untul, zaharul vanilat si zaharul pudra pana devine o crema pufoasa.
Cititi continuarea pe
kfetele.ro. Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”