RULETA RUSEASCA, cea mai noua distractie a vedetelor. Moda de peste ocean a fost adoptata si de vedetele de la noi!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2020, 12:20

Tensiunea creste nu pentru ca ai putea sa primesti un glont, ci... un ou in cap.

Cea mai noua distractie a celebritatilor este ruleta ruseasca. Tensiunea creste nu pentru ca ai putea sa primesti un glont, ci... un ou in cap. Treaba sta cam asa: fiecare isi alege cate un ou dintr-o cutie in care unele oua sunt fierte, altele nu.
Pai daca Tom Cruise, Bradley Cooper, Ryan Rainolds sau David Backham s-au bagat in acest joc, de ce sa nu o faca si Smiley, Bartos sau Bobonete? S-a lasat cu o adevarata bataie cu oua.
Ca tot l-am pomenit pe David Beckham, va aratam acum ca una dintre prietenele familiei lui este tocmai romanca Anastasia Soare. Dupa cum o numeste si Victoria Beckham pe Instagram-ul ei, Regina Spracenelor le este foarte apropiata. Din mainile romancei noastre ies cele mai frumoase sprancene, celebritatile se strang ciorchine la salonul ei si, pentru ca se duc destul de des, au inceput sa se cunoasca mai bine si sa lege prietenii.
Anastasia se intelege foarte bine cu Jennifer Lopez, Heidi Klum sau Kim Kardashian.
Vorbim acum tot despre o relatie minunata, cea pe care o are Anca Serea cu fiul ei cel mare, David. Tanarul e mai inalt ca mama lui! Iar asta nu e tot. David ne uimeste si cu aspiratiile lui de viitor. Vrea sa devina…
Si Jojo are aspiratii inalte.
Vrea sa isi lanseze o linie de bijuterii pentru ca ea insasi este pasionata nevoie mare de nestemate. Ei bine, am trait sa o auzim si pe asta: nu ai voie sa atingi piatra unei bijuterii pentru ca proprietarul risca sa ramana cu energia ta negativa.

Treaba sta cam asa: fiecare isi alege cate un ou dintr-o cutie in care unele oua sunt fierte, altele nu. Pai daca Tom Cruise, Bradley Cooper, Ryan Rainolds sau David Backham s-au bagat in acest joc, de ce sa nu o faca si Smiley, Bartos sau Bobonete? S-a lasat cu o

adevarata bataie cu oua.
/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780601/1/media-142979080792792600.jpg/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780601/1/media-142979085051924600.jpg
Si Jojo are aspiratii inalte. Vrea sa isi lanseze o linie de bijuterii pentru ca ea insasi este pasionata nevoie mare de nestemate. Ei bine, am trait sa o auzim si pe asta: nu ai voie sa atingi piatra unei bijuterii pentru ca proprietarul risca sa ramana cu energia ta negativa.

##VIDEO136763##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”