Muschiulet de porc 1 kg
Bacon fasii 10 buc
Oua de prepelita 10 buc
Ulei 100 ml
Sare
Piper
Mod de preparare
Carnea se curata de pielite (fasonare), se taie fasii si se condimenteaza.
Ouale de prepelita se fierb in apa cu sare timp de 3 minute, apoi se curata de coaja.
Se intinde o fasie de carne pe masa de lucru.
Ruloul se prajeste in tigaie cu putin ulei. Se serveste cu sos de gutui.
Pentru sosul de gutui:
Ingrediente
Ceapa 1 buc
Gutui 7 buc
Sare, Piper
Vin alb sec 80 ml
Supa de legume 200 ml
Unt 50 g
Mod de preparare
Gutuile se curata de coaja si de seminte si se taie cuburi.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt, apoi se adauga gutuile.
Se stinge cu vin alb si dupa ce se evapora alcoolul se completeaza cu supa de legume. Se lasa sa fiarba 15-20 minute, se da gust, se pune in blender si apoi se strecoara.
Sosul obtinut se serveste cald, cu rulourile din carne.