Rulou din piept de pui cu sunca, ciuperci si cascaval

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 15 oct 2020, 03:35

Cost estimativ: 25 lei pentru 2-3 persoane

 

Rulou din piept de pui cu sunca, ciuperci si cascaval
Cost estimativ: 25 lei pentru 2-3 persoane
Ingrediente
Un piept de pui
2 felii de cascaval
2 felii de sunca
150 g ciuperci tocate marunt
Cimbru
Faina
Ou
Pesmet
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in lobi si se desface in forma de “fluture”, se bate pentru a se intinde cat mai mult.
Se asezoneaza cu sare si piper, se aseaza o felie de cascaval, una de sunca, apoi ciuperci.
Se ruleaza bine si cat mai strans, se da prin faina, ou si pesmet, apoi se frige pe toate partile sa devina auriu.
Se da la cuptor pentru a se coace definitive si se serveste cu salata.

Ingrediente

Un piept de pui
2 felii de cascaval
2 felii de sunca
150 g ciuperci tocate marunt
Cimbru
Faina
Ou
Pesmet


Mod de

preparare


Se taie pieptul de pui in lobi si se desface in forma de “fluture”, se bate pentru a se intinde cat mai mult. Se asezoneaza cu sare si piper, se aseaza o felie de cascaval, una de sunca, apoi ciuperci.Se ruleaza bine si cat mai strans, se da prin faina, ou si pesmet, apoi se frige pe toate partile sa devina auriu. Se da la cuptor pentru a se coace definitive si se serveste cu salata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”