Rulouri de salata cu legume
Cost estimativ: 30 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
O salata verde mare
O cutie conserva naut fiert (sau fasole)
2-3 morcovi
O sfecla rosie medie
O ceapa rosie
Sare, piper, zeama de lamaie, ulei de masline
Ierburi aromate
Mod de preparare
Se spala salata in apa rece ca gheata, se usuca.
Pe un blat de bucatarie se intinde o folie alimentara, peste care se aseaza un covor uniform de frunze de salata.
Nautul se blendeaza pana cand devine o pasta groasa, se adauga sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, apoi se unge “covorul ” de salata cu pasta formata, in strat de maxim jumatate de cm.
Deasupra se adauga un amestec de morcov ras, ceapa si sfecla rasa, asezonate bine cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, peste care se pot adauga ierburi aromate.
Se strang rulourile cat mai bine, se dau la rece timp de 1 ora, apoi se scot si se pot taia in bucati de 4 cm.
Ingrediente
O salata verde mare
O cutie conserva naut fiert (sau fasole)
2-3 morcovi
O sfecla rosie medie
O ceapa rosie
Sare, piper, zeama de lamaie, ulei de masline
Ierburi aromate
Mod de preparare
Se spala salata in apa rece ca gheata, se usuca.
Pe un blat de bucatarie se intinde o folie alimentara, peste care se aseaza un covor uniform de frunze de salata.
Nautul se blendeaza pana cand devine o pasta groasa, se adauga sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, apoi se unge “covorul ” de salata cu pasta formata, in strat de maxim jumatate de cm.
Deasupra se adauga un amestec de morcov ras, ceapa si sfecla rasa, asezonate bine cu sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie, peste care se pot adauga ierburi aromate.
Se strang rulourile cat mai bine, se dau la rece timp de 1 ora, apoi se scot si se pot taia in bucati de 4 cm.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”