RUNE ZODII 27 SEPTEMBRIE - 3 OCTOMBRIE. Ce mesaje ne transmit pietrele mistice

Author: Lavinia Medrea

RUNE ZODII 27 SEPTEMBRIE - 3 OCTOMBRIE. Ce mesaje ne transmit pietrele mistice

Sursa: PixaBay

RUNE ZODII 27 SEPTEMBRIE - 3 OCTOMBRIE. Iată ce mesaje ne transmit pietrele mistice

RUNE ZODII 27 SEPTEMBRIE- 3 OCTOMBRIE. Iată ce mesaje ne transmit pietrele mistice.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Rună: ODIN- Te afli într-un moment al vieții tale în care te simți puțin confuz. Crezi că ai pierdut controlul, dar el nu poate fi folosit pentru ceva ce încă nu există.

Citeste si: HOROSCOP TOAMNA 2021. Mihai Voropchievici ne vorbește despre rune

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Trebuie să fi curajos și să-ți înfrunți problemele care au să apară. Te vei folosi de puterea creativă a necunoscutului.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Rună: ALGIZ- Cea mai eficientă apărare pentru tine este atacul. Această rună indică faptul că simți nevoia de protecție. Poate fi vorba de o protecție divină, dar și despre puterea interioară de protecție.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Rună: EIWAS (cu fața în jos)- Se pare că există în fața ta câteva obstacole și ai senzația că viața merge mai încet decât ai vrea tu. Runa te îndeamnă să te aștepți la lucruri pozitive în curând.

Citeste si: GEMENI: Horoscop octombrie 2021. Nativii zodiei Gemeni trebuie să fie mai atenți la sănătate

Orice ar apărea în viața ta, te va face să apreciezi ceea ce rezultă în final.

RAC (21 iunie- 22 iulie)

Rună: HAGALAZ- Simți că pierzi controlul în ultima perioadă. Este posibil să ai parte de o pierdere înainte de marele câștig din viața ta, dar nu este obligatoriu să fie în ordinea asta.

LEU (23 iulie – 22 august)

Rună: ISA- Lucrurile sunt acum „înghețate” pentru tine, dar cel mai bine este să accepți tot ce vine în viața ta cu brațele deschise. Isa este conectata la Skadi, zeița zăpezii și a gheții. Simți nevoia să fii singur și să nu mai petreci timp alături de restul lumii. Dezvoltarea ta are loc chiar în acest moment.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Rună: JERA- Vei avea parte de lucruri pozitive în viața ta, dar nu te culca încă pe o ureche. Ești aproape de victorie, dar este nevoie să treci prin toate etapele până acolo. Nu te relaxa acum, altfel vei risca să pierzi totul.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Rună: MANNAZ- Inconjoară-te de pozitivitate în această perioadă. Nu fii agresiv față de cei agresivi, nu fii nedrept față de cei nedreți, este mai bine să-i ignori.

Acceptă comoportamentul oamenilor și, dacă este cazul, îndepărtează-te.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Rună: RAIDO: Această rună semnifică o călătorie. Călătorește în spectrul comunicării cu oamenii din jurul tău pentru a putea să te apropii de ei. Încearcă să dai sfaturi înțelepte apropiaților tăi și condu-i spre drumul pozitivității și conectării spirituale.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Rună: SOWELU- Ai nevoie să știi că ești important pentru a putea trăi în pace. Te vei împăca în această perioadă cu niște lucruri pe care multă vreme le-ai negat, ceva ce a ramas in umbre.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Rună: URUZ (inversată)- Te simți slab din punct de vedere mental acum. Ai grijă de mintea ta pentru a evita riscul de a-ți afecta personalitatea și viața cu gândurile negative. Ești mai puternic decât crezi.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Rună: ALGIZ- În această perioadă vei găsi echilibru mental, emoțional și spiritual. Aprofundează-te și vei avea surpriza să afli ce anume îți aduce echilibrul.

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Rună: BERKANA- Vei avea parte de prosperitate, bucurie și fericire. Această rună ne adaugă veselie în viață și anunță rezultate bune în curând.